top of page

Viatges previs al The Loong Way Home

Hi havia una vegada a l'estiu de 2010 quan vaig comprar una bicicleta model cicloturisme, per poder fer bici durant les meves vacances a Oregon. Després de dos dies d'estar en ruta amb els meves alforges, estava enganxada! Aquests son alguns viatges que vaig fer previs a The Loong Way Home.   

Nor-oest Pacífic d’EEUU i Canadà 2011 

Penso en la meva primera ruta amb alforges i em venen ganes de riure. No tenia ni idea del que feia, tampoc és que ara sigui una experta... Inclòs els meus germans havien apostat que no aguantaria més de dos dies sola amb la bici abans de tornar a casa. Em vaig acomiadar per fer la meva primera ruta amb l’esterilla encara empaquetada en el seu plàstic original, sense haver arreglat mai un pneumàtic punxat ni haver acampat sola. Malgrat tot la meva primera ruta amb alforges va ser un èxit i m’ho vaig passar bomba fent una volta de 3.000 km pel Nord-oest d’Estats Units i la British Columbia, Canadà. Els llocs més espectaculars van ser les illes Golf i la cadena muntanyenca Cascades que travessa Oregón i Washington. Impressionants!!!.

 

Llegeix la meva crònica publicada al butlletí del Club Ciclista Gràcia.

 

Còrsega, França 2012

Va ser la meva primera ruta per Europa. En teoria la bici s’havia de quedar a Oregón per utilitzar-la durant les vacances d’estiu. Vaig fer una ruta de 1.000 km en forma de “figura de 8” per l'Illa començant a Bastia i anant a contra-rellotge. Vaig atravessar les muntanyes i vaig tornar a la costa sud on vaig seguir les primeres etapes del Tour de Fance del 100è aniversari. Després vaig tornar a Ajaccio. Còrsega és un paradís per fer rutes amb alforges fora de temporada. Tot és tancat a excepció de les “boulangeries”.  

 

Llegeix la meva crònica publicada al butlletí del Club Ciclista Gràcia.

 

El Sud de Tailàndia 2013

Era la gran prova per veure si seria capaç de fer “la volta al món” en bici. També era el meu primer viatge cap a l’Àsia, i la meva primera ruta en un país totalment estranger per mi. Amb pocs preparatius previs, vaig tenir la sort d’organitzar la ruta de tal manera que anava de Bangkok cap a Koh Lanta, uns 1.500 km amb vent a favor. Tailàndia és un altre paradís per cicloturistes, amb una alimentació deliciosa, batuts de cafè i té chai cada cent metres gent molt amable allà on vagis.

Andalusia, Espanya 2013

Cabo de Gata, Las Alpujarras, pobles blancs, la costa...uff, masses llocs per visitar a Andalusia. Em va costar triar, per tant vaig intentar anar a tots durant la Setmana Santa. La ruta de 1.000 km va començar al Nord del Cabo de Gata, on el vent va fer que els dies fossin llargs i durs. Després vaig creuar les Alpujarras des d’Almeria fins a Granada. Un cop fet això vaig anar més cap al Sud per veure les processions de Pasqua. Vaig acabar la ruta passant pels pobles blancs de Màlaga i Càdis. El Sud d’Espanya és una zona agradable per a explorar amb alforges.

 

Barcelona-Cotlliure-Barcelona 2013

Aquesta ruta jo li dic la ruta  d’alforges “Mini-Expres”, “mini” per la mida dels nostres paquets i “exprés” perquè portàvem la intenció de fer molta distància en poc temps. Vaig convéncer un amic per venir, portant les nostres bicis de carretera amb unes bosses que van agafades a les tiges. L’itinerari era ambiciós, 580 kilòmetres en 3 dies, amb la intenció d’arribar a la celebració de casament d’uns amics en bicicleta. No cal dir que al final de la nostra excursió estàvem esgotats, però vam poder assistir a la celebració i vam riure força al llarg de la ruta.

 

  

Llegeix la meva crònica publicada a la pàgina del Facebook del Club Ciclista Gràcia.

 

 

bottom of page