top of page

Patrocinadors & Suport

Patrocinadors 

Estic fent aquest viatge per a mi, perquè egoistament, jo vull! Combina la meva passió per explorar, ensenyar i anar en bici. Per tant, no vaig recollir diners dels demés per finançar el meu viatge. Hi ha un munt d'altres maneres d'ajudar la gent que no requereix un valor monetari.  Vaig preguntar pel recolzament de diferentes empreses i organitzacions en forma de donació de productes i serveis necessaris per realitzar el meu viatge. Em vaig quedar sorpresa amb la generositat de la gent, sobretot a Espanya, on la situació econòmica no està gaire bé.  Moltes gràcies, a tots els meus patrocinadors, moltíssimes gràcies!!!!!!!!!!!!! 

 

 

 
Com pots ajudar-me? 

Si passo per la teva regió, o si coneixes algú en una zona en la que hi estaré i voleu recolzar-me,  posa’t en contacte amb mi! És difícil rebutjar una dutxa calenta, menjar casolà, un refugi resistent, o la bona companyia. 

Suport Addicional

Suport inesperat

Algunes persones diuen que tinc sort, algunes estan convençudes que tinc un angelet sempre protegint-me. Però jo sóc de les que creu que si tractes els altres amb respecte, i ets amable, això et serà retornat (hi ha una frase feta que és així, no?: "El que se sembra es recull", i després de tot, ser amable i atent no costa res!)

 

Gràcies a totes les persones i grups pel seu suport i els "actes de bondat a l'atzar". Han fet que el meu viatge sigui més memorable i còmode. Un dinar calent o un sostre sobre el meu cap poden ser una comoditat bàsica, però després de dies i dies de cicloturisme amb alforges, aquestes petites mostres d'estima suposen una gran diferència! 

Contacta'm!
bottom of page