top of page

Profe sobre 2 rodes

En el món actual de la tecnologia avançada, les aules vénen en diferents formes, mides i formats. Per a l'any escolar 2013-14, la meva aula serà el món, que abasta aproximadament uns 24.000 quilòmetres i que penso travessar durant els propers 14 mesos. Aniré visitant escoles durant el camí, treballant i parlant amb nens per tot el món. Faré de mestra sobre dues rodes. Si passo en bici per la teva regió i vols que visiti una escola allà, si us plau, contacta'm

El meu projecte

Aquest any serà el primer any que no tinc la meva pròpia classe des de que vaig començar la carrera i la idea ja m’espanta. Encara que tinc moltes ganes de fer el meu viatge, l’ensenyament m’omple i és part de la meva identitat.  Per tant, la meva aventura no estaria completa si no inclogués algun element de l'ensenyament. Per descomptat el meu viatge en bicicleta és una experiència de vida que sens dubte m’afectarà en la manera de donar classe d’aquí al futur, i en la forma de relacionar-me amb els meus alumnes. Per això he planificat visitar  escoles al llarg de la meva ruta, treballant amb estudiants per tot el món.  

 

La meva esperança és que aquesta secció de la meva pàgina web pugui ser utilitzada pels professors en les seves aules en diferents àrees per fer unes classes que siguin més significatives i vinculades a la seva vida quotidiana. M'agradaria rebre notícies d’activitats o projectes que heu fet en diferents matèries amb la meva pàgina.  Esteu convidats a enviar-me qualsevol projecte que realitzeu al vostre centre per correu electrònic en format digital per a publicar a la meva pàgina.

 

Si us plau, també feu córrer la meva veu i projecte "La professora sobre 2 rodes" a  altres escoles i professors.  Gràcies!

Visites recents a col·legis
bottom of page